Ilmoittautuminen koulutukseen

Ilmoittautuminen koulutukseen

Oppilaitokset

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Koulutuksen nimeä klikkaamalla avautuu lisätietoikkuna koulutuksesta.

KATSO ENNEN HAKEMUKSEN TÄYTTÄMISTÄ JATKUVAN HAUN PÄÄSYKOEOHJE osoitteessa www.ingmanedu.fi/hakeminen. Motiaatiokirje tulee palauttaa hakemuksen jättämisen yhteydessä!

1) Valitse tutkinto/osaamisala, johon olet hakemassa.

2) Jatka klikkaamalla ostoskori-painiketta.

3) Wilma kysyy ensin sähköpostiosoitettasi. Annettuun sähköpostiosoitteeseen tulee viesti, joka sisältää paluulinkin hakulomakesivulle.

4) Kopioi sähköpostiviestistä paluulinkki selaimen osoiteriville. Selaimeen avautuu ehdot, jotka sinun tulee hyväksyä, jotta pääset jatkamaan ilmoittautumista.

5) Täytä ja tallenna hakemus. Todistusliitteet tulee lisätä hakemuksen yhteydessä. Nimeä ne kuvaavasti, esim. lukion päättötodistus.

6) Saat sähköpostiisi vahvistuksen. Vahvistus ei tarkoita, että sait paikan vaan ainostaan, että hakemuksesi on vastaanotettu.

Mikäli koulutukseen hakeutuminen ei onnistu, ota yhteyttä oppilaitokseen puh. 044 464 6260 tai [email protected]

Pitkäkestoiset koulutukset

ValitseHakukohdeTutkintoOsaamisalaTutkintonimikeKuvausKohderyhmäHaku alkaaHaku päättyyPääsykoeAloitus
Valitse Avoin hakemus tutkinnon osaan Alan ammatillisen tai alan korkeakoulututkinnon suorittaneet, jotka haluavat täydentää ammatillista osaamistaan. 01.11.2022 30.11.2022 Pääsykoe: motivaatiokirje ja etäyhteyksin toteutettava pääsykoehaastattelu ohjeet www.ingmanedu.fi/hakeminen
Valitse Käsityön ohjaustoiminnan osaamisala Taideteollisuusalan perustutkinto Käsityön ohjaustoiminnan osaamisala Artesaani Haku päättyy heti, kun opiskelijapaikat ovat täynnä. 28.08.2022 30.11.2022 Pääsykoe: motivaatiokirje ja etäyhteyksin toteutettava pääsykoehaastattelu. ohjeet www.ingmanedu.fi/hakeminen Aloitus sovitaan hakijan kanssa.
Valitse Puusepänalan osaamisala Taideteollisuusalan perustutkinto Puusepänalan osaamisala Artesaani Haku päättyy heti, kun opiskelijapaikat ovat täynnä. 28.08.2022 30.11.2022 Pääsykoe: motivaatiokirje ja etäyhteyksin toteutettava pääsykoehaastattelu. ohjeet www.ingmanedu.fi/hakeminen Aloitus sovitaan hakijan kanssa.
Valitse Puuteollisuuden perustutkinto Puuteollisuuden perustutkinto Puusepänteollisuuden osaamisala Puuseppä Haku päättyy heti, kun opiskelijapaikat ovat täynnä. 28.08.2022 30.11.2022 Pääsykoe: motivaatiokirje ja etäyhteyksin toteutettava pääsykoehaastattelu. ohjeet www.ingmanedu.fi/hakeminen Aloitus sovitaan hakijan kanssa.
Valitse Tekstiili- ja muotialan perustutkinto Tekstiili- ja muotialan perustutkinto Designtekstiilien valmistaja Haku päättyy heti, kun opiskelijapaikat ovat täynnä. Hakijat, jotka haluavat painottaa opintojaan sisustustekstiilien suunnitteluun ja valmistamiseen. 28.08.2022 30.11.2022 Pääsykoe: motivaatiokirje ja etäyhteyksin toteutettava pääsykoehaastattelu. ohjeet www.ingmanedu.fi/hakeminen Aloitus sovitaan hakijan kanssa.